Балетна академия

Детски летен лагер със занимания по класически балет и характерни танци.

Преподаватели в академията ще бъдат:

Д-р Диляна Никифорова, примабалерина Софийска Опера и Балет;

Дарина Бедева, примабалерина Софийска опера и балет;

Капка Роглева, примабалерина Бургаска опера;

Радул Роглев, солист Софийска опера и балет.

Лагерът ще се проведе в периода от 01.08.2021 г. до 22.08.2021 г. в балканското село Марян, което се намира на 8 километра от град Елена.

От 2011 година в село Марян в продължение на десет дни се провежда детска лятна балетна академия. Ръководител е примабалерината Диляна Никифорова, а нейни помощници и сътрудници са видни български и чуждестранни балетисти.

Занятията за групата на напредналите, ще се провеждат сутрин и следобед по 3 часа в залата на местното читалище. Лятната балетна академия предвижда да завърши семинара със спектакли на 17 и 18 август съответно в с. Марян, в Елена. За престоя и храненето на децата е предвидена база Лъки, която разполага с 7 луксозни бунгала, в които има баня, тоалетна, топла вода, климатик, хладилник и телевизия. Базата разполага с голям двор с различни атракции за деца, малък басейн с изглед към реката и планината, както и с ресторант.

Базата разполага с професионални педагози, които да се грижат за децата, в случай, че дойдат без придружители. Предвидено е и медицинско лице, което да бъде на разположение при необходимост. Осигурен е транспорта на децата до балетната зала.

В случай, че деца и родители проявят интерес, организаторите на Лятната балетна академия са предвидили възможности за провеждане на излети в планината, обиколка на туристическите забележителности в района като: манастири, църкви, исторически паметници. Организаторите са предвидили и красиви възрожденски къщи за родителите, които биха проявили интерес да се възползват от тази възможност за селски туризъм.

Запишете се в Балетна академия

balet

За контакти:

телефон 0887 601 700

e-mail: diliananikiforova@abv.bg

Моля побързайте, местата са ограничени!!!

За повече подробности посетете сайта на балетната академия www.balletmarian.com

Местоположение

Намери най-бързия път до нас

Бунгала „Лъки” – село Долни Марян се намират на 9 километра от Възрожденска Елена на главен път Елена – Сливен. Невероятната тишина, реката и красивата природа ги правят притегателно място за отдих и еко-туризъм. Село Долни Марян е разположено на равно място между реките Борувщица (Руховска, Мийковска) и Бързица (Костелска)

За контакти

свържете се нас по всяко време